2010. május 26., szerda

Befektetési Klub találkozó















Időpont: hétfő, május. 31. , 19 óra
Helyszín: RMKT székház, Kolozsvár, Kövespad(Aurel Suciu) u. 12 sz.

A Beefektetési Klub-nak önképzőkőr jellege lesz. A cél az, hogy a klubtagok és az érdeklődők, gyakorlatilag is megismerkedjenek a tőzsde, ingatlanpiac és egyéb befektetési eszközök által nyújtott lehetőségekkel.

A klubtagok egy jelképes részvételi összeggel (35-50 lej/fő, közös megegyezés alapján) össze fognak állítani egy portfóliót, amit a havi egy alkalommal rendezett találkozókon kielemeznek/optimizálnak.

Minden klubtalálkozó egy-egy szakmai előadással fog kezdődni és portfólióelemzés-optimizálással és tapasztalatcserével fog folytatódni.

A részvétel (egyelőre :-) ) mindenki számára nyitott.

5 megjegyzés:

  1. ez nagyon jo! Szuper otlet!

    VálaszTörlés
  2. :-) ne hagyjuk karbaveszi a valsagot - talaljuk meg a pozitiv oldalat. Valoszinu, hogy most olyan lehetosegek vannak a piacon amelyekkel nem fogunk egyhamar talalkozni.

    VálaszTörlés
  3. Távolról is be lehet kapcsolodni a dologba? Mármint beszállni a portofolióba.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok,

    Elolegben , hogy van nemi toszdei tapasztalatom.Ez nem kiralykodas, csak teny.Valamikor 90-es evek masodik feleben, inditottam egy ilyen fajta dolgot. Veszelyes de erzeki, es meg be is johet(penzileg). ELSO KERDES:ki lesz a penzalap kezeloje? RMKT? klub? egy szemely? u.i.nevtelent jelolok mert a tobbit nem ertem de Attila vagyok a Nyiri

    VálaszTörlés