2011. január 10., hétfő

Prezentációs tréning

Jó előadónak születni kell vagy tanult készségekről van szó?

Bár a közhiedelem az elsőt tartja igaznak, a valóságban a jó előadók jelentős része megtanulta, hogyan kell „jó előadó”-nak lenni. Kétségtelen, hogy született képességeink megkönnyíthetik ezt a folyamatot, de nem elegendők.

Jó hír, hogy bárki lehet jó előadó, ha veszi a fáradságot, hogy legyőzze félelmét a nyilvános szerepléstől, valamint elsajátítsa és begyakorolja az előadási technikákat és fortélyokat, és alaposan felkészüljön minden egyes előadásra.

E tréning célja, hogy elindítson a jó előadóvá válás útján. A következő kérdésekre keressük a választ:
  • Mitől jó egy előadás?
  • Hogyan készítsük elő az előadás tartalmát?
  • Hogyan készüljünk fel az előadásra tartalmilag, technikailag és pszichikailag?
  • Milyen módszerekkel lehet felkelteni és fenntartani a hallgatóság figyelmét?
  • Hogyan válaszoljunk a kérdésekre?

Időpont: 2011 január 18, 19.00 óra
Helyszín: RMKT székház - Kolozsvár, Kövespad (Aurel Suciu) u. 12 sz.

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezés szükséges.
Jelentkezés a csilla@excellentia.ro címen.

Tréner: Pataki Csilla
Senior HR management tanácsadó, tréner és coach

Pataki Csilla a kolozsvári Babeş-Bolyai Egyetem Közgazdasági karán szerzett közgazdász, illetve a toulouse-i Társadalomtudományi Egyetemen nemzetközi menedzsment diplomát. Számos vezetési, tréneri és coach továbbképzésen vett részt Romániában, Magyarországon, Ausztriában és az Egyesült Királyságban. 13 éve dolgozik a menedzsment tanácsadás és tréning területén. Hat Leonardo da Vinci e-learning kísérleti projektet menedzselt, két EuropAid projektben dolgozott nemzetközi szakértőként a Balkánon, a Harramach & Partner bécsi cég közép-kelet-európai trénerhálózatának tagja, több e-learning anyagot dolgozott ki kkv vezetők részére, illetve tréningeket tartott kkv vezetőknek emberi erőforrás menedzsment témákban. Társszerzője a „HR a gyakorlatban” emberi erőforrás módszertani könyvnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése