2010. február 16., kedd

Vlegyasza Update


Kedves Fiatalok!
Megint en vagyok. Megint ekezetek nelkul. Lassan kozeledik a Nagy Kiruccanas ideje. El lehet kezdeni visszafele szamolni. Juhokat peldaul. Vagy 100 lejeseket. kinek mi tetszik. tehat penteken kimegyunk kirandulni.
Indulas az delutan. Egyelore ugy tervezem hogy 18 oratol, de az eddigi visszajelzesek alapjan hamarabb is lehetne. Ami jo lenne. Mert meg vilagosban kiernenk. Ami nem elhanyagolhato szempont. Mindenesetre mi mar masztunk ki mar nehanyszor holdvilagban, es anelkul. Es megvan a maga szepsege:) Nehany szot arrol hogy mit vigyunk es mit ne vigyunk. Tehat vigyunk elsosorban egy hatizsakot, amibe minden befer. Ugyanis Rogojelbol (Havasrogoz), indulasi pontunkbol 1,5-2 oranyi maszas a vegcel, es mindent a hatunkon kell vinnunk. Es nem mindegy hogy milyen sulyos a hatizsak. 2 napra megyunk, ami azt jelenti 5-8 kilonal nem kene sulyosabb legyen, ha az, valami hulyeseget csomagoltal. Tehat. Mit csomagoljunk, nehany jotanacs. Ho lesz, ugyan le lesz verve, de nem tudjuk kikerulni teljesen, tehat teli cuccok. Ha lehet vizhatlan sinadrag, alatta harisnya, vastag zokni, vizhatlan bakkancs, hovedo ha van. Fontos hogy felul retegesen oltozkodjunk. Tehat polo, felso, vastagkabat, legalabb 3 reteg, vagy tobb. Ugy hogy mikor indulunk jol erezd magad, es utana le tudjal venni nehany reteget. Mindenfelekeppen ami bevizezodhet abbol kell csere. Tehat meg egy nadrag, meg egy felso. nem is beszelve zoknirol, polorol. Sapka, sal, kesztyu. de ezekbol eleg 1. Halozsak a legjobb ha van, MELEGEN ajanlom, futik a szobat rendesen, de higienikusabb es reggelre hideg lesz. Keszuljunk fel hogy nem fogunk furdeni, mert korulmenyes, tehat felesleges a degeszre tomott neszeszer, a strandtorulkozo es sminkkeszlet. Fogkefe, krem, deo, (tusfurdo, kicsi torulkozo ha muszaly furdened). Kaja. Svedasztal. Tehat azt eszunk amit kiteszunk az asztalra. Meg amit masok is kitesznek az asztalra. Aztan ne legyen verekedes. Nem lesz. Ebbol sem kell tul sok, csak amit megeszel. 1 vacsora, boseges, erkezeskor, reggeli masnap, meggyotort gyomorra. Konnyu ebed, hideg, mert valszeg kirandulas kozben kapjuk be. es megint kiados estebed, vacsora. Es vegul meg egy reggeli. Idonk sincs megunni az egyhangu etrendet:) (kolbasz, zakuszka, hagyma, zoldseg, pate, lekvar, vaj, felvagott, lesutott hus, zsir, mittomen)
Pia. Fontos tenyezo. Alapdolgok: helyben lehet sort kapni, teat( Rummal:) ) egyszeru csokikat, kekszet, pufulecet, vizet. Kaja is van de allitolag szar. En meg sose ettem ott. Ilyesmit meg veletlenul se pakoljatok. Bor az szar, tomenyt azt erdemes vinni.
Lesz gitar es Al di Meola koncert. Meg egy duett Bon Jovival. Es utolso Michael Jackson koncert ha isten is megsegit. Ha meg nem hat nem. Na de gitar tenyleg lesz es nagyon tehetseges gitaros:)
A program a regi. Ahogy nezem 5 kocsi szukseges a felhajtashoz. Ebbol egyelore ugy nez ki 3 megy penteken, ketto szombaton reggel. Penteken jon kocsival Kormos Zoli, Jomagam, es Pocsai Andraska vagy Cseri. Naluk kell jelentkezni helyert.
Barmi kerdes hivjatok, remelem mindent elmondtam. Csak a ho ne olvadjon el:)

Almos vagyok


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése